Wij zijn Gino en Dona en leerden elkaar kennen in 2004. Aanvankelijk woonden we met onze dochter Mare in Knokke. In 2013 zijn we verhuisd naar Moerkerke Sint-Rita, meer landelijk waar onze honden en wij meer ruimte hebben.

Alles begon in 2001 met mijn eerste Border Collie Skippers Little Devils Son, roepnaam Devil. Er was nog een pupje over in het nest… een zwart hoopje duivel. Na 7 weekjes mama, kwam hij bij mij wonen en de liefde voor het ras was er meteen. Ik had al verschillende rassen gehad maar niets vergelijkbaar met de Border. Devil had geen stamboom daar de stambomen van zijn ouders nooit zijn overgezet naar België. Ondertussen heeft hij wel zijn RISH behaald. Op 3 maart 2018 namen we helaas afscheid van onze legende.

Toen ook Gino zag wat je allemaal kon met een hond, begon hij zonder mijn weten hier en daar ook al eens te trainen met Devil. Dus liet ik hem ook maar eens een wedstrijdje lopen met hem, maar 2 handlers was te verwarrend voor Devil, dus ging ik op zoek naar een teefje voor hem. Het werd Erica, een mooi tricolortje uit een particulier nestje, met stamboom. Van onze meid moesten we helaas afscheid nemen op 22 oktober 2017.

​En toen kwam het BoCo virus…

Ondertussen werd ook onze kennelnaam aangevraagd, genoemd naar onze stamvader, zodat we heel af en toe eens een nestje kunnen fokken om hopelijk ook jullie te kunnen besmetten met dit prachtige virus.

We wensen jullie veel plezier op onze site.