• Nova

Nova kwam hier terecht nadat ze in haar gezin een aanvaring had met het kleine hondje die er woonde. Omdat de baasjes ook kleine kindjes hadden, zat de schrik er goed in. Nova kwam hier terecht en draaide goed mee in de roedel, mits haar handleiding gerespecteerd werd.
Nova vond haar diamanten mandje bij Eddy, een gepensioneerde man, die voor haar alle tijd heeft, en haar rot verwend.

  • Quizzy

Quizzy was ongeveer 5 maanden toen ze hier met haar zusje Qara toekwam. Gevonden in heel erbarmelijke omstandigheden, na een inbeslagname uit een vieze, verschrikkelijke en stinkende garage. Ze leefden er te midden van hun uitwerpselen en zagen waarschijnlijk geen daglicht. Ze werden er gedumpt nadat de fokker ze niet aan torenhoge prijzen als rashond verkocht kreeg.
Quizzy was heel timide en had het even heel moeilijk aan te passen aan het leven als hondje, maar stilaan zagen we haar openbloeien en 3 maandjes later was ze ook klaar voor haar grote verhuis.
Ondertussen werd ze gedoopt tot Lizzy en vond haar diamanten mandje bij 2 super toffe dames.

  • Qara

Qara was ongeveer 5 maanden toen ze hier met haar zusje Quizzy toekwam. Gevonden in heel erbarmelijke omstandigheden, een inbeslagname uit een vieze, verschrikkelijke en stinkende garage. Ze leefden er te midden van hun uitwerpselen en zagen waarschijnlijk geen daglicht. Ze werden er gedumpt nadat de baas ze niet aan torenhoge prijzen als rashond verkocht kreeg.
In tegenstelling tot Quizzy was Qara de durfal en had zij minder geleden onder de situatie. Na 2 weekjes vond zij haar super baasje Tim, samen bij haar dikke vriend Tharo de border collie.